25/06/2020 25/06/2020 Στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Ανώτερο Διοικητή της Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Φώτιο Γκίκα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο το πρωί της 23ης Ιουνίου.  Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν...
25 Ιουνίου, 2020 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2020 - 10:13

Στο Επισκοπείο ο Διοικητής της Σ.Μ.Υ.

Διαδώστε:
Στο Επισκοπείο ο Διοικητής της Σ.Μ.Υ.

Στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Ανώτερο Διοικητή της Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Φώτιο Γκίκα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο το πρωί της 23ης Ιουνίου. 

Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων