13/08/2019 13/08/2019 Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων που ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την...
13 Αυγούστου, 2019 - 19:38

Στο ορεινό Γαρδίκι ο Μητρ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Στο ορεινό Γαρδίκι ο Μητρ. Τρίκκης

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων που ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας ο οποίος ομίλησε για την Παναγία και τις εορτές της περιόδου του Αυγούστου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην πλατεία του χωριού ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, αλλά και με πολλά παιδιά.

Το μεσημέρι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Κρανιά Ασπροποτάμου και να συνομιλήσει με κατοίκους του χωρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων