27/03/2021 27/03/2021 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 26ης Μαρτίου 2021 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Δαλάκη στον οποίο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα. Με την ευκαιρία...
27 Μαρτίου, 2021 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2021 - 13:43

Στον Μητροπολίτη Τρίκκης ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Τρίκκης ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 26ης Μαρτίου 2021 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Δαλάκη στον οποίο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο Ταξίαρχος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων