23/05/2020 23/05/2020 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού προϋπάντησε πανδήμως έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος. Την Ιερά Κάρα κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Δουσικιώτης. Μετά το...
23 Μαΐου, 2020 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2020 - 13:52

Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνα

Διαδώστε:
Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνα

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού προϋπάντησε πανδήμως έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος.

Την Ιερά Κάρα κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Δουσικιώτης.

Μετά το πέρας της υποδοχής τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων