01/09/2019 01/09/2019 Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ακολουθία της θεμελιώσεως με την θεμέλιο επιγραφόμενη πλάκα του Πνευματικού κέντρου της Ενορίας Αγίας Κυριακής Τρικάλων το οποίο πνευματικό κέντρο θα κατασκευαστεί στον περίβολο του Ναού. Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του και συνεχάρη το Εκκλησιαστικό...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:30

Θεμελίωση Πνευματικού Κέντρου στην Αγία Κυριακή Τρικάλων

Διαδώστε:
Θεμελίωση Πνευματικού Κέντρου στην Αγία Κυριακή Τρικάλων

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ακολουθία της θεμελιώσεως με την θεμέλιο επιγραφόμενη πλάκα του Πνευματικού κέντρου της Ενορίας Αγίας Κυριακής Τρικάλων το οποίο πνευματικό κέντρο θα κατασκευαστεί στον περίβολο του Ναού.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του και συνεχάρη το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού και ιδιαιτέρως τον Εφημέριο της Ενορίας.

Ευχήθηκε δε και με την ευλογία του Θεού και τη συνδρομή των ευσεβών χριστιανών σύντομα το έργο να ολοκληρωθεί και η νέα χρονιά που θα ανατείλει να είναι καρποφόρα με υγεία σε όλους τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων