18/11/2020 18/11/2020 “Κεκλεισμένων των θυρών θα τελεσθούν οι φετινές πανηγύρεις των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Οι πιστοί δεν θα μπορούν να εισέλθουν στον Ιερό Ναό τις ώρες των ακολουθιών αλλά τις υπόλοιπες ώρες θα παραμένει ανοιχτός πρωί...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 20:20

Τίθεται για προσκύνηση η Εικόνα της Παναγίας “Επισκέψεως”

Διαδώστε:
Τίθεται για προσκύνηση η Εικόνα της Παναγίας “Επισκέψεως”

“Κεκλεισμένων των θυρών θα τελεσθούν οι φετινές πανηγύρεις των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Οι πιστοί δεν θα μπορούν να εισέλθουν στον Ιερό Ναό τις ώρες των ακολουθιών αλλά τις υπόλοιπες ώρες θα παραμένει ανοιχτός πρωί 10:30-13:00 και απόγευμα 4:30-6:00 και 7:00-8:00.

Οι πιστοί μπορούν να προσέρχονται για ατομική προσευχή, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης και να προσκυνήσουν την Εφέστιο και Χαριτόβρυτη θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας “Επισκέψεως” που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Οι ιερές Ακολουθίες θα αναμεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως, από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά από το κανάλι του Youtube.

Το πρόγραμμα σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης:

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,

ΩΡΑ 7:30-10:30 π.μ.:

Έναρξη Όρθρου και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ εορτής Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία.

ΩΡΑ 6:45 μ.μ.:

Ακολουθία Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ενώπιον της Εφεστίου, Πανσέπτου και Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,

ΩΡΑ 7:30-10:30 π.μ.:

Έναρξη Όρθρου και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Ακολούθως θα τελεσθεί το μνημόσυνο 9 ημερών, για το μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου.

ΩΡΑ 5:00 μ.μ.:

Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιο Ιάκωβο τον εν Ευβοία.

Ευχόμαστε η Υπεραγία Θεοτόκος η «ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» και ο Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία να πρεσβεύουν προς τον Κύριό μας για όλους τους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς και υπέρ της ταχείας λυτρώσεως εκ της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων