08/05/2021 08/05/2021 Πλήθος πιστών, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, συνέρευσαν στην εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της στα Σαράγια Τρικάλων, προκειμένου να ασπασθούν την ιερά και χαριτόβρυτη αγία εικόνα Της. Της Θείας Λειτουργίας, την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου 2021, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από...
08 Μαΐου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 21:14

Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Σαράγια Τρικάλων

Διαδώστε:
Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Σαράγια Τρικάλων

Πλήθος πιστών, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, συνέρευσαν στην εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της στα Σαράγια Τρικάλων, προκειμένου να ασπασθούν την ιερά και χαριτόβρυτη αγία εικόνα Της.

Της Θείας Λειτουργίας, την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου 2021, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από ιερείς της πόλεως και των χωρίων των Τρικάλων.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Κουκουμπάνης ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Οικονόμου.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων