03/07/2021 03/07/2021 Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός κλήρος και ο πιστός λαός προϋπάντησε πανδήμως στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γριζάνου Τρικάλων τη συντηρημένη Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η Πάντων Ελπίς»...
03 Ιουλίου, 2021 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2021 - 17:10

Υποδοχή Ιερά Εικόνας της Παναγίας “Η Πάντων Ελπίς”

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερά Εικόνας της Παναγίας “Η Πάντων Ελπίς”

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός κλήρος και ο πιστός λαός προϋπάντησε πανδήμως στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γριζάνου Τρικάλων τη συντηρημένη Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η Πάντων Ελπίς» της «Γριζανιώτισσας».

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας κόμισαν φουστανελοφόροι. Με την άφιξη την Ιεράς Εικόνος στον Ιερό Ναό τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου.

Μέτα το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, περιχαρής άκουσε στον αύλειο χώρο του Ναού τη νεοσύστατη ενοριακή χορωδία κυριών να τραγουδά παραδοσιακά άσματα.

Στο τέλος με αισθήματα χαράς, ο Σεβασμιώτατος, τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους, ενώ τους απηύθυνε πατρικούς λόγους αγάπης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων