17/09/2021 17/09/2021 Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός κλήρος και ο λαός των Τρικάλων υποδέχθηκαν την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος του Πολιούχου και κραταιού προστάτου της πόλης, τη περασμένη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.  Μετά το πέρας της υποδοχής τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 18:33

Υποδοχή Κάρας Αγίου Βησσαρίωνος στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Υποδοχή Κάρας Αγίου Βησσαρίωνος στα Τρίκαλα

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός κλήρος και ο λαός των Τρικάλων υποδέχθηκαν την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος του Πολιούχου και κραταιού προστάτου της πόλης, τη περασμένη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Μετά το πέρας της υποδοχής τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

 

 

 

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων