12/12/2018 12/12/2018 Η τοπική κοινότητα Αχλάδας εόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα. Χθες το απόγευμα, στον γεμάτο από πιστούς Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Αρτοκλασία, ενώ ακολούθησε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς και του Αγίου Χαραλάμπους στους δρόμους του χωριού. Το θείο Λόγο κήρυξε ο...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:23

Η Αχλάδα εόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα.

Διαδώστε:
Η Αχλάδα εόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα.

Η τοπική κοινότητα Αχλάδας εόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα. Χθες το απόγευμα, στον γεμάτο από πιστούς Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Αρτοκλασία, ενώ ακολούθησε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς και του Αγίου Χαραλάμπους στους δρόμους του χωριού. Το θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Κοσμάς Λαμπρινός. Οι εκδηλώσεις στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με όρθρο και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης κ.κ. Θεοκλήτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων