21/12/2018 21/12/2018 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018. το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος επισκέφθηκε στην πλατεία Βουνακίου το Εκθεσιακό Περίπτερο του Κέντρου Ημέρας της Μ.Κ.Ο. Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να  συγχαρεί τους ωφελούμενους του Κέντρου για τις ωραίες δημιουργίες τους, να συνομιλήσει μαζί τους και να...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 19:05

Έκθεση επισκέφθηκε ο Μητρ. Χίου

Διαδώστε:
Έκθεση επισκέφθηκε ο Μητρ. Χίου

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018. το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος επισκέφθηκε στην πλατεία Βουνακίου το Εκθεσιακό Περίπτερο του Κέντρου Ημέρας της Μ.Κ.Ο. Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να  συγχαρεί τους ωφελούμενους του Κέντρου για τις ωραίες δημιουργίες τους, να συνομιλήσει μαζί τους και να ευχηθεί για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σε όλους τους συμμετέχοντες και τους εργαζόμενους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων