12/08/2020 12/08/2020 Στο πλαίσιο της εθνικής της προσφοράς και λόγω των επικρατουσών συνθηκών, η Ι. Μητρόπολις Χίου προσέφερε στην Ι. Μητρόπολη Σύμης το ποσόν των 1000 Ευρώ για την επισκευή των Ιερών Ναών του ακριτικού Καστελλορίζου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Σεβ. Χίου κ. Μάρκου με τον Σεβ. Σύμης κ. Χρυσόστομο, ο Χιώτης Ιεράρχης εξέφρασε την υποστήριξη του...
12 Αυγούστου, 2020 - 22:59
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 23:04

Χρηματική ενίσχυση για την επισκευή ιερών ναών στο Καστελλόριζο

Διαδώστε:
Χρηματική ενίσχυση για την επισκευή ιερών ναών στο Καστελλόριζο

Στο πλαίσιο της εθνικής της προσφοράς και λόγω των επικρατουσών συνθηκών, η Ι. Μητρόπολις Χίου προσέφερε στην Ι. Μητρόπολη Σύμης το ποσόν των 1000 Ευρώ για την επισκευή των Ιερών Ναών του ακριτικού Καστελλορίζου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Σεβ. Χίου κ. Μάρκου με τον Σεβ. Σύμης κ. Χρυσόστομο, ο Χιώτης Ιεράρχης εξέφρασε την υποστήριξη του ποιμνίου της Μητροπόλεώς του προς τους ακρίτες αδελφούς του Καστελλορίζου, ενώ ο Σεβ. Σύμης με μεγάλη συγκίνηση δέχθηκε την εκκλησιαστική και εθνική αυτή προσφορά της Μητροπόλεως Χίου. Μάλιστα, η Ι. Μ. Χίου προετοιμάζει και αποστολή βιβλίων για τα σχολεία στο Καστελλόριζο, που θα γίνει και πάλι μέσω της οικείας εκκλησιαστικής αρχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων