21/07/2020 21/07/2020 Με τη χάρη και τη βοήθεια του Τριαδικού Θεού προετοιμάζεται η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών να τιμήση τη μνήμη της αγίας, ενδόξου παρθενομάρτυρος Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος στο Ιερό Προσκύνημα, το οποίο ευρίσκεται στην περιοχήν του μαρτυρίου της. Σήμερα, Τρίτη 21η Ιουλίου και ώρα 19.00, θα τελεσθή Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ περί ώραν 23.00...
21 Ιουλίου, 2020 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 18:31

Αρχίζει ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μαρκέλλας

Διαδώστε:
Αρχίζει ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μαρκέλλας

Με τη χάρη και τη βοήθεια του Τριαδικού Θεού προετοιμάζεται η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών να τιμήση τη μνήμη της αγίας, ενδόξου παρθενομάρτυρος Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος στο Ιερό Προσκύνημα, το οποίο ευρίσκεται στην περιοχήν του μαρτυρίου της.

Σήμερα, Τρίτη 21η Ιουλίου και ώρα 19.00, θα τελεσθή Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ περί ώραν 23.00 Ιερά Αγρυπνία.

Αύριο, Τετάρτη 22α Ιουλίου και ώρα 07.00 θα τελεσθή ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στις Ιερές Ακολουθίες, παρουσία και συμμετοχή του οικείου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, θα προεξάρχη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να προσέλθουν αφ’ ενός μετά της προσηκούσης αιδούς και ευλαβείας, αφ’ ετέρου τηρούντες τα προβλεπόμενα υπό των αρμοδίων φορέων μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων