07/09/2020 07/09/2020 Με τον δικό της έμπρακτο τρόπο εκφράζει την συμπαράσταση και συμπαράταξή της στους Έλληνες αδελφούς ακρίτες του Καστελορίζου η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών. Μετά την αποστολή χρηματικού ποσού για τις Εκκλησίες του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης και Καστελορίζου κ. Χρυσόστομο δέματα με εγκυκλοπαίδειες και βιβλία...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 22:55

Εγκυκλοπαίδειες και βιβλία για τα σχολεία του Καστελορίζου

Διαδώστε:
Εγκυκλοπαίδειες και βιβλία για τα σχολεία του Καστελορίζου

Με τον δικό της έμπρακτο τρόπο εκφράζει την συμπαράσταση και συμπαράταξή της στους Έλληνες αδελφούς ακρίτες του Καστελορίζου η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών. Μετά την αποστολή χρηματικού ποσού για τις Εκκλησίες του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης και Καστελορίζου κ. Χρυσόστομο δέματα με εγκυκλοπαίδειες και βιβλία προκειμένου ο οικείος Ποιμενάρχης να παραδώσει στα Σχολεία του ακριτικού νησιού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση και συσκευασία έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ» με την συνδρομή παιδιών της Κατασκηνώσεως «ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ».

“Ευλογημένη προσπάθεια εκκλησιαστικού και εθνικού χαρακτήρος, που ευχόμεθα να δώσει στους ακρίτες αδελφούς μας την διαβεβαίωση ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιερά Μητρόπολη Χίου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων