02/04/2020 02/04/2020 Σε συνέχεια προηγούμενης δωρεάς ύψους 20.000 ευρώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ως πρόεδρος του Ιδρύματος “Αντιφυματικός Αγώνας” δώρισε το ποσό των 6.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Χίου. Επιπλέον στο Νοσοκομείο Χίου συνδράμει και το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”. Σε επιστολή προς τη διοικητή του Ιδρύματος, Έλενα Κανταράκη, και αφού επισημαίνεται ότι η νίκη της πανδημίας θα...
02 Απριλίου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 10:45

Επιπλέον δωρεά στο Νοσοκομείο Χίου από τον Μητρ. Χίου

Διαδώστε:
Επιπλέον δωρεά στο Νοσοκομείο Χίου από τον Μητρ. Χίου

Σε συνέχεια προηγούμενης δωρεάς ύψους 20.000 ευρώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ως πρόεδρος του Ιδρύματος “Αντιφυματικός Αγώνας” δώρισε το ποσό των 6.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Χίου.

Επιπλέον στο Νοσοκομείο Χίου συνδράμει και το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”. Σε επιστολή προς τη διοικητή του Ιδρύματος, Έλενα Κανταράκη, και αφού επισημαίνεται ότι η νίκη της πανδημίας θα εξαρτηθεί από τον βαθμό της συνοχής και της αλληλεγγύης που θα επιδείξουν οι Έλληνες ως έθνος, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά, γίνεται γνωστό ότι το Νοσοκομείο θα προμηθευτεί από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» ένα τροχήλατο ακτινολογικό μηχάνημα και μία οθόνη παρακολούθησης βιολογικών παραμέτρων, εξειδικευμένη για χρήση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Συγχαίροντας τους γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρετε, ευχόμαστε η Χίος να μείνει αλώβητη από τον κορονοϊό ενώ συγχρόνως προσευχόμαστε η συμφορά που πλήττει τον κόσμο και την πατρίδα μας να τελειώσει το ταχύτερο δυνατόν», αναφέρεται στην επιστολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων