03/05/2019 03/05/2019 Παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του νησιού της Χίου τίμησε το πρωί της Παρασκευής η 96 ΑΔΤΕ τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο. Τη δοξολογία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάρκος, με τον Ταξίαρχο Σταύρο Παπασταθόπουλο να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων. Στην ημερήσια διαταγή ο Α/ΓΕΣ υπογράμμισε ότι στόχος της Ελλάδας δεν είναι να...
03 Μαΐου, 2019 - 18:28

Η 96 ΑΔΤΕ τίμησε τον προστάτη Άγιο του Στρατού Ξηράς

Διαδώστε:
Η 96 ΑΔΤΕ τίμησε τον προστάτη Άγιο του Στρατού Ξηράς

Παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του νησιού της Χίου τίμησε το πρωί της Παρασκευής η 96 ΑΔΤΕ τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο.

Τη δοξολογία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάρκος, με τον Ταξίαρχο Σταύρο Παπασταθόπουλο να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων. Στην ημερήσια διαταγή ο Α/ΓΕΣ υπογράμμισε ότι στόχος της Ελλάδας δεν είναι να διεξάγει πόλεμο αλλά αν χρειαστεί, ο στρατός είναι απόλυτα ικανός να εξουδετερώσει κάθε επίδοξο επιβουλέα.

Με την αποχώρηση της σημαίας και των αγημάτων, η στρατιωτική διοίκηση και οι επίσημοι ξεναγήθηκαν στην έκθεση που στήθηκε με οπλικά συστήματα, οχήματα και μέσα του στρατού ξηράς.

Πηγή: www.politischios.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων