03/09/2021 03/09/2021 Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί αρχιερατικά και πανηγυρικά, για εικοστό όγδοο κατά σειρά έτος, ο εορτασμός της Ιεράς Σύναξης των Αγίων της Χίου στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Φρουρίου, όπου ευρίσκεται η νεοϊστοριθείσα Εικόνα των Αγίων της Χίου. Πρόγραμμα: Ο Μέγας Εσπερινός θα αρχίσει στις 7.οο μ.μ. του Σαββάτου, 4 Σεπτεμβρίου. Ο Όρθρος θα αρχίσει στις...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 19:38

Ιερά Σύναξη των Αγίων της Χίου στον Άγιο Γεώργιο Φρουρίου

Διαδώστε:
Ιερά Σύναξη των Αγίων της Χίου στον Άγιο Γεώργιο Φρουρίου

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί αρχιερατικά και πανηγυρικά, για εικοστό όγδοο κατά σειρά έτος, ο εορτασμός της Ιεράς Σύναξης των Αγίων της Χίου στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Φρουρίου, όπου ευρίσκεται η νεοϊστοριθείσα Εικόνα των Αγίων της Χίου.

Πρόγραμμα:

Ο Μέγας Εσπερινός θα αρχίσει στις 7.οο μ.μ. του Σαββάτου, 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Όρθρος θα αρχίσει στις 7.οο π.μ. της Κυριακής, 5 Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία θα τελεστεί η πανηγυρική και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό θα ευρίσκονται, για προσκύνηση, Ιερά Λείψανα αρκετών εκ των τιμωμένων Αγίων.

Οι ακολουθίες του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα καλυφθούν ραδιοφωνικά από τον τοπικό Εκκλησιαστικό σταθμό «ΣΗΜΑΝΤΡΟ».

Προσκαλούνται άπαντες, αρχές και λαός, να προσέλθουν για συμπροσευχή, και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον πανηγυρικό εορτασμό των Αγίων μας.

Κατά την τέλεση των ιερών ακολουθιών θα τηρηθούν, αυστηρά, όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον covid-19 (μάσκες, αποστάσεις κ.λπ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων