29/12/2020 29/12/2020 Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Ικαρίας με το οποίο ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο για την παραχώρηση ενός προκατασκευασμένου οικίσκου για τις ανάγκες του νοσοκομείου για τους εξεταζόμενους ασθενείς από κορωνοϊό,  ενώ ο διοικητής του Νοσοκομείου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Σεβασμιώτατο.   Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου:  Εκ μέρους...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 20:51

Ο Μητροπολίτης Χίου συνδράμει στο έργο του Γ. Νοσοκομείου Ικαρίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου συνδράμει στο έργο του Γ. Νοσοκομείου Ικαρίας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Ικαρίας με το οποίο ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο για την παραχώρηση ενός προκατασκευασμένου οικίσκου για τις ανάγκες του νοσοκομείου για τους εξεταζόμενους ασθενείς από κορωνοϊό,  ενώ ο διοικητής του Νοσοκομείου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Σεβασμιώτατο.  

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου: 

Εκ μέρους του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά και τοποθέτηση εντός του χώρου του νοσοκομείου ενός (01) προκατασκευασμένου οικίσκου.

· Η ευγενική παραχώρηση του οικίσκου πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.κ. Μάρκο

· Η διαμεσολάβηση για την υλοποίηση του αιτήματος του νοσοκομείου Ικαρίας και η εν λόγω μεταφορά έγινε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα από τους κ.κ.: Βρουλή Παντελή, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, Πανουράκη Βασίλειο, Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Αμέντα Κωσταντίνο, Ειδικό Σύμβουλο Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας

· Ο συντονισμός της μεταφοράς πραγματοποιήθηκε από τον Ειδικό σύμβουλο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του Επαρχείου Ικαρίας κ. Λουκά Λουκά, με την πολύτιμη συμμετοχή των εργαζομένων του Επαρχείου και την συνδρομή αστυνομικού οχήματος.

Σε όλους τους προαναφερθέντες θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη προς το Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου απέστειλε ευχαριστήρια Επισκολή στον Σεβασμιώτατο την οποία σας παραθέτουμε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων