22/05/2020 22/05/2020 Στο αίτημα της “Κιβωτού του Αιγαίου” ανταποκρίθηκε η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών για να παρέχει ιματισμό στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις στη Χίο και συγκεκριμένα στο Τουριστικό χωριό στο Αίπος. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου προσφέρθηκαν σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, είκοσι μεγάλα κιβώτια ιματισμού από την “Ιματιοθήκη...
22 Μαΐου, 2020 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 11:57

Στην “Κιβωτό του Αιγαίου” πρόσφερε ιματισμό η Ι.Μ. Χίου

Διαδώστε:
Στην “Κιβωτό του Αιγαίου” πρόσφερε ιματισμό η Ι.Μ. Χίου

Στο αίτημα της “Κιβωτού του Αιγαίου” ανταποκρίθηκε η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών για να παρέχει ιματισμό στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις στη Χίο και συγκεκριμένα στο Τουριστικό χωριό στο Αίπος.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου προσφέρθηκαν σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, είκοσι μεγάλα κιβώτια ιματισμού από την “Ιματιοθήκη της Αγάπης” της Ι. Μητροπόλεως στους συνεργάτες της Κιβωτού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα παιδιά μαζί με τις πατρικές αναστάσιμες ευχές του Σεβασμιωτάτου για καλή πρόοδο και υγεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων