17/12/2020 17/12/2020 Τρισάγιο εις μνήμην του μακαριστού Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κυρού Διονυσίου (Μπαϊρακτάρη) των γονέων αυτού Γεωργίου και Μαρίας και των αδελφών αυτού Παναγιώτου και Ευαγγελίας τέλεσε ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος στο Ι. Παρεκκλήσιο Αγίου Παντελεήμονος των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών σήμερα, Πέμπτη 17η Δεκεμβρίου...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 13:09

Τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Χίου

Διαδώστε:
Τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Χίου

Τρισάγιο εις μνήμην του μακαριστού Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κυρού Διονυσίου (Μπαϊρακτάρη) των γονέων αυτού Γεωργίου και Μαρίας και των αδελφών αυτού Παναγιώτου και Ευαγγελίας τέλεσε ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος στο Ι. Παρεκκλήσιο Αγίου Παντελεήμονος των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών σήμερα, Πέμπτη 17η Δεκεμβρίου 2020. 

Στο τέλος του Τρισαγίου ο Σεβασμιώτατος έψαλε τον Εθνικό Ύμνο, λόγω της προσφοράς υψίστων υπηρεσιών του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Διονυσίου στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας, ιδιαιτέρως δε από της θέσεως του Διευθυντού του Θρησκευτικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και, εν συνεχεία, ως Συνδέσμου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος μετά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συμμετείχαν άπαντες οι εργαζόμενοι κληρικοί και λαϊκοί των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων