04/03/2019 04/03/2019 Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Λειαπυργούσενας στο Χαλκειός. Όπως γράφει το politischios.gr η μανία των δραστών ήταν τέτοια που ξήλωσαν μέχρι και ολόκληρη την πόρτα για να εισέλθουν στον Ναό από τον οποίο αφαίρεσαν διάφορα σκεύη και αντικείμενα. Σπασμένα παράθυρα, παγκάρια ακόμα και ξηλωμένα συρτάρια ήταν το θέαμα...
04 Μαρτίου, 2019 - 10:55

Βεβήλωσαν την εκκλησία της Παναγίας της Λειαπυργούσενας

Διαδώστε:
Βεβήλωσαν την εκκλησία της Παναγίας της Λειαπυργούσενας

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Λειαπυργούσενας στο Χαλκειός. Όπως γράφει το politischios.gr η μανία των δραστών ήταν τέτοια που ξήλωσαν μέχρι και ολόκληρη την πόρτα για να εισέλθουν στον Ναό από τον οποίο αφαίρεσαν διάφορα σκεύη και αντικείμενα.

Σπασμένα παράθυρα, παγκάρια ακόμα και ξηλωμένα συρτάρια ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι του Χαλκειούς που ήρθαν αντιμέτωποι με την πρωτοφανή βαρβαρότητα και σπίλωση του ιερού χώρου.

Από τον Ιερέα του χωριού κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ.

Το βίντεο ανήκει στον εικονολήπτη Γιάννη Μανωλάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων