15/11/2018 15/11/2018 Ιερά Αγρυπνία σε κλίμα κατανύξεως με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου τελέστηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλης των Τρικάλων και των γύρω χωριών. Στο τέλος της Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 13:11

Αγρυπνία και χειροθεσία νέου πνευματικού στην Μητρ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Αγρυπνία και χειροθεσία νέου πνευματικού στην Μητρ. Τρίκκης

Ιερά Αγρυπνία σε κλίμα κατανύξεως με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου τελέστηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλης των Τρικάλων και των γύρω χωριών.

Στο τέλος της Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης χειροθέτησε σε Πνευματικό τον Προϊστάμενο του Ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων Αιδεσιμώτατο π. Βασίλειο Μπραζιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων