19/12/2018 19/12/2018 Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων τελέσθηκε σε κλίμα κατανύξεως  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της πανηγύρεως της εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού. Κατ’ αυτόν Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλεως και των...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:10

Νέος Πνευματικός στις Καρυές Τρικάλων

Διαδώστε:
Νέος Πνευματικός στις Καρυές Τρικάλων

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων τελέσθηκε σε κλίμα κατανύξεως  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της πανηγύρεως της εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού.

Κατ’ αυτόν Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλεως και των χωρίων.

Κατά την διάρκεια της Πανηγύρεως είχε τεθεί προς προσκύνηση η Ιερά Εμβάδα του Αγίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Πριν το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως και Χειροθέτησε σε Πνευματικό τον εφημέριο του Ναού Αρχιμανδρίτη Χρύσανθο Κλάδη τον οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρικάλων κ.Χρυσόστομος του έδωσε το όνομα Διονύσιος προς τιμή του Αγίου, αλλά και επειδή ο π. Διονύσιος έλκει την καταγωγή του από τη νήσο της Ζακύνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων