02/11/2018 02/11/2018 Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5η απογευματινή στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ξεκινούν οι μηνιαίες πνευματικές ομιλίες με γενικό τίτλο «Ανθολόγιο Πίστης». Σκοπός αυτών των πνευματικών συνάξεων είναι η πνευματική έρευνα της Ορθοδόξου Πίστεως και ανακάλυψη σωστών τρόπων προσέγγισής της. Ο πρώτος ομιλητής της Συνάξεως του...
02 Νοεμβρίου, 2018 - 13:13

Τρίκαλα: Θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος Μακάριος

Διαδώστε:
Τρίκαλα: Θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος Μακάριος

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5η απογευματινή στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ξεκινούν οι μηνιαίες πνευματικές ομιλίες με γενικό τίτλο «Ανθολόγιο Πίστης».

Σκοπός αυτών των πνευματικών συνάξεων είναι η πνευματική έρευνα της Ορθοδόξου Πίστεως και ανακάλυψη σωστών τρόπων προσέγγισής της.

Ο πρώτος ομιλητής της Συνάξεως του μηνός Νοεμβρίου θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σιαμάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μακάριος Ιακωβάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων