17/12/2018 17/12/2018 Με λαμπρότητα και με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών τίμησε τη σεπτή μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Μοδέστου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως....
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 23:00

Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Τρίκαλα

Με λαμπρότητα και με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών τίμησε τη σεπτή μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Μοδέστου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του υψώματος του Αγίου και Χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ναού Αιδεσιμώτατο Βασίλειο Σκουλή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων