04/09/2022 05/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως επί τη ενάρξει του νέου Εκκλησιαστικού Έτους το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος αγίασε και ευλόγησε τους Ιερείς και τους υπαλλήλους των Γραφείων της τοπικής Εκκλησίας και ευχήθηκε στον καθένα υγεία, δύναμη και...
04 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 1:49

Άγιασμος έναρξης νέου Εκκλησιαστικού Έτους στην Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Άγιασμος έναρξης νέου Εκκλησιαστικού Έτους στην Ι.Μ. Τρίκκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως επί τη ενάρξει του νέου Εκκλησιαστικού Έτους το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος αγίασε και ευλόγησε τους Ιερείς και τους υπαλλήλους των Γραφείων της τοπικής Εκκλησίας και ευχήθηκε στον καθένα υγεία, δύναμη και ζήλο ώστε να υπηρετούμε την Εκκλησία και τον παράγοντα άνθρωπο κατά τον καλύτερο τρόπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων