03/03/2023 03/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού και βοήθειας για τους πληγέντες σεισμοπαθείς στη Συρία και στη Τουρκία, σε συνεργασία με τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριακών Ναών, προχώρησαν στην συλλογή των απαραίτητων ειδών τα οποία...
03 Μαρτίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 16:50

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ. Τρίκκης στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Διαδώστε:
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ. Τρίκκης στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού και βοήθειας για τους πληγέντες σεισμοπαθείς στη Συρία και στη Τουρκία, σε συνεργασία με τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριακών Ναών, προχώρησαν στην συλλογή των απαραίτητων ειδών τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρου του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με εκλεκτούς κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες επέβλεπαν και συντόνιζαν την συλλογή και τακτοποίηση των ειδών ώστε να φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Κατά την παραμονή του στον χώρο συγκέντρωσης ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους Τρικαλινούς που ανταποκρίθηκαν έμπρακτα στην έκκληση αγάπης και φιλανθρωπίας για τους σεισμοπαθείς στη Συρία και Τουρκία και ευχήθηκε ο Δωρεοδότης Κύριός μας να χαρίζει υπομονή και δύναμη στους εμπερίστατους και να ενισχύσει με δύναμη και θάρρος όσους ασχολούνται έμπρακτα με την κοινωνική προσφορά και φιλανθρωπία.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Αποστολή ειδών στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων