10/11/2021 10/11/2021 Τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην πόλη των Τρικάλων. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 11:15

Αρχιερατικό συλλείτουργο στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Αρχιερατικό συλλείτουργο στα Τρίκαλα

Τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην πόλη των Τρικάλων.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας τέθηκε προς προσκύνηση και Ιερό Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων