11/05/2023 11/05/2023 Μέσα κλίμα πνευματικής χαράς και σύμφωνα με την τάξη και το τυπικό που ορίζει η Εκκλησίας, τελέσθηκαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, τα Εγκαίνια της Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Τρικάλων. Το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023 τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
11 Μαΐου, 2023 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2023 - 12:34

Εγκαίνια Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Τρικάλων

Διαδώστε:
Εγκαίνια Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Τρικάλων

Μέσα κλίμα πνευματικής χαράς και σύμφωνα με την τάξη και το τυπικό που ορίζει η Εκκλησίας, τελέσθηκαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, τα Εγκαίνια της Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Τρικάλων.

Το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023 τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, η Τελετή των Ιερών Εγκαινίων και η πρώτη πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του κ. Ναθαναήλ και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης Χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Τρικάλων Τρικάλων π. Νικόλαο Μανώλη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων