03/07/2019 03/07/2019 Εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Γλύνος Τρικάλων. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας 1 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Συμμετείχαν Κληρικοί της Μητροπόλεως ενώ αρκετοί ήταν οι πιστοί που προσήλθαν για να τιμήσουν τους Θαυματουργούς Αγίου Αναργύρους....
03 Ιουλίου, 2019 - 22:15

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου τέλεσε ο Μητρ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου τέλεσε ο Μητρ. Τρίκκης

Εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Γλύνος Τρικάλων.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας 1 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Συμμετείχαν Κληρικοί της Μητροπόλεως ενώ αρκετοί ήταν οι πιστοί που προσήλθαν για να τιμήσουν τους Θαυματουργούς Αγίου Αναργύρους.

Τη διακονία του Θείου Λόγου ανέλαβε ο εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Πιπερίδης ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για τους μεγάλους αυτούς Αγίους της Εκκλησίας μας.

Στο τέλος της Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Χειροθέτησε σε Πνευματικό τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αιδεσιμώτατο π. Σπυρίδωνα Γκοβίνα ενώ Χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον Ιεροψάλτη του Ναού κ. Αντώνιο Αντωνίου. Ακολούθως τέλεσε τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων