07/10/2021 07/10/2021 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», υπό τις χαρούμενες φωνές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών, η Μουσικοθεατρική παράσταση «ΑΤΕΝΙΖΩ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ». Στην παράσταση συμμετείχε η χορωδία της ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Λεωνίδα Πλαστάρα.  Ενώπιον του Σεβασμιωτάτου...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 15:10

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Πατρίδα από την Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Εκδήλωση αφιερωμένη στην Πατρίδα από την Μητρόπολη Τρίκκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», υπό τις χαρούμενες φωνές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών, η Μουσικοθεατρική παράσταση «ΑΤΕΝΙΖΩ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ». Στην παράσταση συμμετείχε η χορωδία της ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Λεωνίδα Πλαστάρα.

Ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, πολλών Κληρικών, γονέων και παιδιών, οι νέοι της τοπικής Εκκλησίας, παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Την εκδήλωση προλόγισε εγκάρδια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος.

Η παράσταση προκάλεσαι τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου και επιβράβευσε τα παιδιά με θερμό και διαρκές χειροκρότημα.

Το βίντεο της εκδηλώσεως κυκλοφορεί και σε DVD.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων