11/11/2021 11/11/2021 Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου στον Κλοκωτό Τρικάλων, όπου πλήθος πιστών, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, προσήλθε ευλαβικά στην εορτή για να τιμήσει την σεπτή μνήμη του Αγίου. Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 20:07

Εορτασμός του Αγίου Μηνά στον Κλοκωτό Τρικάλων

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Μηνά στον Κλοκωτό Τρικάλων

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου στον Κλοκωτό Τρικάλων, όπου πλήθος πιστών, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, προσήλθε ευλαβικά στην εορτή για να τιμήσει την σεπτή μνήμη του Αγίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την συμμετοχή πολλών Ιερέων.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στη βιωτή του Αγίου Μηνά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων