17/11/2022 18/11/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Λεοντιάδη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος. Τέλος ο...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 0:24

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κίτρους στον Μητροπολίτη Τρίκκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κίτρους στον Μητροπολίτη Τρίκκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Λεοντιάδη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος. Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο επί τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ενώ ανταλλάχθηκαν και ευχές για την έναρξη του τεσσαρακονθημέρου των νηστειών των Αγίων Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων