27/05/2022 27/05/2022 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου την παραμονή της εορτής 26 Μαΐου 2022. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας ο οποίος ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια...
27 Μαΐου, 2022 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 16:55

Εσπερινός Οσίου Ιωάννου του Ρώσου στον Ι.Ν. Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Διαδώστε:
Εσπερινός Οσίου Ιωάννου του Ρώσου στον Ι.Ν. Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου την παραμονή της εορτής 26 Μαΐου 2022.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας ο οποίος ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Πανήγυρις αυτή καθιερώθηκε προς τιμήν του Αγίου, αλλά και προς τιμήν των Μικρασιατών αδελφών μας, μιας και η περιοχή της Πλατείας Συνοικισμού ανήκει ενοριακά στην Παναγία Επίσκεψη.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Μνήμη Οσίου Ιωάννου Ρώσου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων 26.5.2022

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων