22/08/2021 22/08/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων τελέστηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια. Στην εξόδιο ακολουθία το μεσημέρι προεξήρχε, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας και συμμετείχαν πολλοί...
22 Αυγούστου, 2021 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2021 - 11:58

Η Εξόδιος ακολουθία του Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια

Διαδώστε:
Η Εξόδιος ακολουθία του Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων τελέστηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια.

Στην εξόδιο ακολουθία το μεσημέρι προεξήρχε, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας και συμμετείχαν πολλοί ιερείς από την πόλη των Τρικάλων και των γύρω χωρίων.

Ο π. Λάμπρος, μεταξύ των άλλων που είπε, μετέφερε και τις ευχές του Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«ήδη πορεύεσαι συνοδευόμενος υπό των διαπύρων προσευχών του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος λόγω ανυπέρβλητων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, όλων των παρόντων εφημερίων του λαού της ενορίας που υπηρέτησες και των αγαπημένων σου προσώπων στην άνω φωτοφορία και χαρμονή. Σε προπέμπουμε σήμερα μετά δακρύων, αλλά και ελπίδων, μετά προσευχών θερμών, αλλά και αγάπης πολλής, με την ισχυρή πεποίθηση ότι θα συναντήσεις Εκείνον που αγάπησες…».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων