29/04/2022 29/04/2022 Πλήθος πιστών συνέρρευσαν στην εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της στα Σαράγια Τρικάλων, προκειμένου να ασπασθούν την ιερά και χαριτόβρυτη αγία εικόνα Της. Της Θείας Λειτουργίας, την Παρασκευή της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς της πόλεως και των χωρίων...
29 Απριλίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 17:12

Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Πλήθος πιστών συνέρρευσαν στην εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της στα Σαράγια Τρικάλων, προκειμένου να ασπασθούν την ιερά και χαριτόβρυτη αγία εικόνα Της.

Της Θείας Λειτουργίας, την Παρασκευή της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς της πόλεως και των χωρίων των Τρικάλων.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Εμμανουήλ, Στρατιωτικός Ιερεύς της Αεροπορικής Βάσεως Ελευσίνος μιλώντας καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων