19/01/2021 19/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ανακοινώνει το πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας “Παραμυθίας” την 21η του Ιανουαρίου όπου εορτάζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου στα Τρίκαλα μέσα στον οποίο φυλάσσεται πιστό αντίγραφο της Εφεστίου και Θαυματουργής Εικόνας.   Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τεθεί για προσκύνηση η  Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Παραμυθίας”...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 14:04

Η εορτή του θαύματος της Παναγίας “Παραμυθίας” στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Η εορτή του θαύματος της Παναγίας “Παραμυθίας” στα Τρίκαλα

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ανακοινώνει το πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας “Παραμυθίας” την 21η του Ιανουαρίου όπου εορτάζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου στα Τρίκαλα μέσα στον οποίο φυλάσσεται πιστό αντίγραφο της Εφεστίου και Θαυματουργής Εικόνας.  

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τεθεί για προσκύνηση η  Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Παραμυθίας”

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 21ην του μηνός Ιανουαρίου 2021 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Τρικάλων το υπερφυές θαύμα της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Λόγω της διαμορφωθείσης καταστάσεως εκ της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19) και συμφώνως με τα ληφθέντα μέτρα οι τιμητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΩΡΑ 4:45-8:30 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, η Ακολουθία του Όρθρου και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 7:30-9:00 π.μ.:

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

ΩΡΑ 5:00 μ.μ.:

Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παραμυθίας» Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση η Εφέστιος Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της επονομαζομένης «Παραμυθίας» που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Παναγίας.

Οι Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης διαδικτυακά στο YouTube από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως και από το Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων