04/05/2023 04/05/2023 Με κάθε επισημότητα και ευλάβεια εορτάσθηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Οικουμενίου Επισκόπου Τρίκκης στον ομώνυμο Ιερό Ναό Στα Σεισμόπληκτα Τρικάλων. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, 3 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Συμμετείχαν Κληρικοί της Μητροπόλεως ενώ αρκετοί ήταν...
04 Μαΐου, 2023 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 11:46

Η πανήγυρη του Αγίου Οικουμενίου στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Αγίου Οικουμενίου στα Τρίκαλα

Με κάθε επισημότητα και ευλάβεια εορτάσθηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Οικουμενίου Επισκόπου Τρίκκης στον ομώνυμο Ιερό Ναό Στα Σεισμόπληκτα Τρικάλων.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, 3 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Συμμετείχαν Κληρικοί της Μητροπόλεως ενώ αρκετοί ήταν οι πιστοί που προσήλθαν για να τιμήσουν τον Άγιο Οικουμένιο.

Τη διακονία του Θείου Λόγου ανέλαβε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας ο οποίος μίλησε καταλλήλως για το Μέγα Πατέρα της Εκκλησίας μας Άγιο Οικουμένιο Επίσκοπο Τρίκκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων