26/03/2023 27/03/2023 Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι της Πύλης Τρικάλων υποδέχτηκαν το Σάββατο 2023 την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια υποδέχθηκε έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων την Τιμία Κάρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ....
26 Μαρτίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2023 - 1:30

Η Πύλη Τρικάλων υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας

Διαδώστε:
Η Πύλη Τρικάλων υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας

Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι της Πύλης Τρικάλων υποδέχτηκαν το Σάββατο 2023 την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια υποδέχθηκε έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων την Τιμία Κάρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος και εν συνεχεία τοποθετήθηκε εντός του Ιερού Ναού.

Έπειτα ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Πανηγύρεως της κατά θαυμαστό τρόπο ευρέσεως της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Πορταϊτίσσης και ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Βαρβάρας στην ενορία Πύλης 25.3.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων