14/08/2022 14/08/2022 Με ιεροπρέπεια τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων. Στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, και πριν την έναρξη της Θείας Λειτουργίας ηγήθηκε εντός του Ναού της λιτανεύσεως του Επιταφίου του Θεομητορικού σώματος, την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Στη συνεχεία εψάλησαν τα Εγκώμια προς την Παναγία. Ακολούθησε Πανηγυρική Θεία...
14 Αυγούστου, 2022 - 12:18

Ιερά Αγρυπνία και εγκώμια Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ι.Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία και εγκώμια Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ι.Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Με ιεροπρέπεια τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων. Στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, και πριν την έναρξη της Θείας Λειτουργίας ηγήθηκε εντός του Ναού της λιτανεύσεως του Επιταφίου του Θεομητορικού σώματος, την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Στη συνεχεία εψάλησαν τα Εγκώμια προς την Παναγία.

Ακολούθησε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δαλαγιώργος ο οποίος μίλησε καταλλήλως για την Υπεραγία Θεοτόκο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων