03/06/2021 03/06/2021 Σε κλίμα κατανύξεως, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος...
03 Ιουνίου, 2021 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 12:01

Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Πολιούχου των Τρικάλων

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Πολιούχου των Τρικάλων

Σε κλίμα κατανύξεως, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και πολλών ιερέων της πόλεως και χωρίων των Τρικάλων.

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης ευχαρίστησε καταλλήλως άπαντας για την συμμετοχή τους όλες αυτές τις ημέρες στις Ιερές Ακολουθίες προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος και παρέδωσε στους Πατέρες από την Ιερά Μονή Δουσίκου την Ιερά Κάρα του Αγίου για να επιστρέψει στην Ιερά Μονή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων