30/07/2021 30/07/2021 Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 πανηγυρίζει για πρώτη φορά ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων την εορτή του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης. Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Καλλινίκου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Κλήρου και του Λαού θα λάβει χώρα έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού. Οι εορταστικές...
30 Ιουλίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 19:59

Ιερό Λείψανο του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης υποδέχονται τα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Ιερό Λείψανο του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης υποδέχονται τα Τρίκαλα

Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 πανηγυρίζει για πρώτη φορά ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων την εορτή του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης. Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Καλλινίκου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Κλήρου και του Λαού θα λάβει χώρα έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021:

8:00 μ.μ.: Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Καλλινίκου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Κλήρου και του Λαού έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού.

8:10 μ.μ.: Δέησις επί τη αφίξει του Ιερού Λειψάνου, και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021:

7:00-10:00 π.μ.: Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία του Αγίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων