18/01/2022 18/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2022 κατά το Μεθέορτο Εσπερινό στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στις Καρυές Τρικάλων με τη συμμετοχή ευσεβούς εκκλησιάσματος και, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά το πέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε το Μυστήριο...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 23:55

Μεθέορτος Εσπερινός και Ευχέλαιο στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων

Διαδώστε:
Μεθέορτος Εσπερινός και Ευχέλαιο στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Καρυών Τρικάλων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2022 κατά το Μεθέορτο Εσπερινό στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στις Καρυές Τρικάλων με τη συμμετοχή ευσεβούς εκκλησιάσματος και, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά το πέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων