28/05/2022 29/05/2022 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Τοπική των Τρικάλων Εκκλησία, με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και των συνεργατών του Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως προσευχήθηκε ιδιαιτέρως για τα παιδιά, που πρόκειται να διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος έψαλε στον Ιερό...
28 Μαΐου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 0:55

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης ανέγνωσε ευχή για υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης ανέγνωσε ευχή για υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Τοπική των Τρικάλων Εκκλησία, με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και των συνεργατών του Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως προσευχήθηκε ιδιαιτέρως για τα παιδιά, που πρόκειται να διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος έψαλε στον Ιερό Μητροπολιτικό Αγίου Νικολάου Τρικάλων για τους υποψηφίους την ειδική Παράκληση στην οποία προσκλήθηκαν για να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι προς εισαγωγή σε Σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πατρίδας μας, όπως και όλα τα μέλη της Τοπικής Εκκλησίας, προκειμένου να προσευχηθούν για την επιτυχία τους. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε εσπερινή Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος ως στοργικός πατέρας μίλησε στους πολλούς υποψηφίους που συμμετείχαν και δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι οι μαθητές βρήκαν χρόνο μέσα στην πίεση των εξετάσεων να παραβρεθούν στην Ιερά Παράκληση και τη Θεία Λειτουργία. Τόνισε δε ότι με το Χριστό καλλιεργούμε μια προσωπική σχέση και εκεί στοχεύει η προσευχή και όχι σε μία έκτακτη, υπό τύπον «μαγείας» βοήθεια, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τους έδωσε από μία Ιερά Εικόνα με προσωπική του ευχή και αφιέρωση και ένα στυλό, ενώ στο τέλος ο Ποιμενάρχης ανέγνωσε ικετευτική ευχή για τους μαθητές.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων