14/04/2022 14/04/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον πάθος…» η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στις 22:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικούς ύμνους που θα αποδώσουν: οι Χορωδίες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως,...
14 Απριλίου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2022 - 19:13

Μουσική εκδήλωση: «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον πάθος…»

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση: «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον πάθος…»

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον πάθος…» η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στις 22:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικούς ύμνους που θα αποδώσουν: οι Χορωδίες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ» και του Χορού Ιεροψαλτών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας Λαρίσης.

Το θέμα της εκδήλωσης εν όψει της έναρξης της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, έχει σκοπό την εισαγωγή κάθε χριστιανού στον υμνολογικό πλούτο και στην ερμηνευτική μουσική απόδοσή του, με τελικό σκοπό την επίτευξη της μύησης όλων στα βαθιά νοήματα της πίστης μας, που αποτυπώνονται με ενάργεια στο λειτουργικό βιβλίο του Τριωδίου.

Είσοδος ελεύθερη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων