12/03/2023 25/03/2023 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γόμφων Τρικάλων τελέσθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου Δουσικιώτου, με την συμμετοχή και άλλων ιερέων της πόλεως και των χωρίων των Τρικάλων. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως...
12 Μαρτίου, 2023 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 1:32

O Μητροπολίτης Τρίκκης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γόμφων Τρικάλων

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Τρίκκης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γόμφων Τρικάλων

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γόμφων Τρικάλων τελέσθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου Δουσικιώτου, με την συμμετοχή και άλλων ιερέων της πόλεως και των χωρίων των Τρικάλων.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Δημητρίου Ζαρκάδα

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως και ευχήθηκε την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους, αλλά και στους λοιπούς περίλυπους συγγενείς.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης στους Γόμφους Τρικάλων 11.3.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων