01/08/2022 02/08/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων την Ζ΄ Κυριακή του Ματθαίου 31 Ιουλίου 2022. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού π. Στεφάνου Ντάκου, πρώην Εφημερίου της Ενορίας. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε...
01 Αυγούστου, 2022 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2022 - 0:48

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης τέλεσε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού π. Στεφάνου Ντάκου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης τέλεσε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού π. Στεφάνου Ντάκου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων την Ζ΄ Κυριακή του Ματθαίου 31 Ιουλίου 2022.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού π. Στεφάνου Ντάκου, πρώην Εφημερίου της Ενορίας.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων ο οποίος και αναφέρθηκε στην Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής, αλλά και για τον αοίδιμο π. Στέφανο τονίζοντας ότι διακρινόταν για τη σταθερή πίστη του στον Τριαδικό Θεό, τον ένθεο ζήλο, το γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα και τη θυσιαστική προσφορά για το ποίμνιό του, το οποίο υπηρέτησε θεοφιλώς επί πολλά έτη.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων