27/09/2022 27/09/2022 Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Μελί Μεγάρων η αφιερωματική εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων για την επέτειο 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή. Η εκδήλωση που έφερε τον τίτλο «Συγνώμη...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2022 - 14:44

Ο πρόεδρος των Τρικαλινών Ιεροψαλτών σε εκδήλωση μνήμης στα Μέγαρα

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος των Τρικαλινών Ιεροψαλτών σε εκδήλωση μνήμης στα Μέγαρα

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Μελί Μεγάρων η αφιερωματική εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων για την επέτειο 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η εκδήλωση που έφερε τον τίτλο «Συγνώμη πόλη μου» περιελάμβανε ένα πλούσιο και πολύπλευρο πρόγραμμα. Οι εθνικής εμβέλειας μουσικοί καλλιτέχνες Μανώλης Μητσιάς και Γρηγόρης Νταραβάνογλου ερμήνευσαν με την ταλαντούχα τους φωνή τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες και ιδιαιτέρως από την Σμύρνη και την Πόλη αλλά και από την καινούργια δουλειά του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μανώλη Καρπάθιου «Συγνωμη πόλη μου».

Συμμετείχαν και οι εξαίρετες τραγουδίστριες Μαρίνα Μανωλάκου και Ζωή Μήλιου. Τα γνωστά τραγούδια συγκίνησαν ιδιαιτέρως τον κόσμο, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια σιγοτραγουδούσε μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βούλης κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης και άλλοι επίσημοι. Εκεί παραβρέθηκε και ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων Αθανάσιος Γ Δημητρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων