03/06/2022 03/06/2022 Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση τελέσθηκε προς τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου. Μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Παπανικολάου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειάς και ιατρός με...
03 Ιουνίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2022 - 20:33

Ομιλία π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Διαδώστε:
Ομιλία π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση τελέσθηκε προς τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου.

Μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Παπανικολάου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειάς και ιατρός με τον εμπνευσμένο λόγο του μίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων