01/06/2022 01/06/2022 Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέσθηκε την τελευταία ημέρα της Πασχαλίου περιόδου, Τρίτη 31 Μαΐου 2022 η Ιερά Αγρυπνία επί τη Αποδόση της Εορτής του Πάσχα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Των Ιερών Ακολουθιών, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως, ενώ το αναλόγιο του Ναού...
01 Ιουνίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 18:31

Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση του Πάσχα στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση του Πάσχα στα Τρίκαλα

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέσθηκε την τελευταία ημέρα της Πασχαλίου περιόδου, Τρίτη 31 Μαΐου 2022 η Ιερά Αγρυπνία επί τη Αποδόση της Εορτής του Πάσχα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Των Ιερών Ακολουθιών, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως, ενώ το αναλόγιο του Ναού λάμπρυναν με την παρουσία της, αποδίδοντας κατά θαυμαστό τρόπο τον Αναστάσιμο Κανόνα και τους προβλεπόμενους Ύμνους, χορός ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Χοράρχου κ. Παναγιώτου Καλαμπάκα.

Πριν το τέλος της Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε ικετευτική ευχή για την πρόοδο των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα στην πόλη των Τρικάλων 31.5.2022

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων